SJAMPANJEGLAS - OPLEIDINGSIKLUS IS DIE ANTWOORD - Kotze, H.A. (Scientia Militaria - South African Journal of Military Studies, 2012)
In die Militaria 8/4 van 1978 onder die opskrif 'Die Akademikus se plek in die SAW' maak die skrywer 'n pleidooi vir die afsonderlike identiteit van die professionele offisier in die SAW